Billedskolens elever udstiller

Torsdag d.22.marts kl.17 åbnes Høje-Taastrup Billedskoles forårsudstilling SLOTTET i Taastrup Kulturcenter af Borgmester Michael Ziegler.

På udstillingen viser Billedskolens unge kunstnere et væld af humoristiske værker inspireret af blandt andet fortidens slotte, eventyrets verden og barok-kunst.
’Jagtstuen’ er prydet af våbenskjold, rustninger og trofæer, i ’Spisesalen’ er der ædegilde, ’Haven’ er barok, slotsrotterne løber langs panelerne og på væggene hænger vanitas-malerier samt
portrætter af Billedskolens royale medlemmer med højt hår. Alt dette og meget mere kan I opleve på SLOTTET.

Billedskolens forårsudstilling i Taastrup Kunstforenings program, så elevernes værker optræder i en fornem sammenhæng hvor der normalt vises voksne billedkunstneres værker.

Vi håber at udstillingen vil more jer kongeligt. Tag meget gerne familie og venner med. Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer.

Efter ferniseringen kan udstillingen opleves i Kulturcenterets åbningstider til og med onsdag d.2.maj 2018. Taastrup Kulturcenter, Poppel Alle 12, 2630 Taastrup.

Udskrift fra: inst.htk.dk - 20. September 2018, kl. 03:08.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Artiklens placering: http://billedskolen.htk.dk/Nyheder/2018/Billedskolens_foraarsudstilling2018.aspx