Hvilket hold skal jeg vælge?

Vi underviser grundlæggende i linie, form, komposition, farve inden for tegning, maling, foto, grafik, skulptur og anden rumlig form - på alle hold. Vi bestræber os på at arbejde med materialer og teknikker af enhver art og eksperimenterer med billedfremstillingen.

Holdene er opdelt efter klassetrin. Holdopdelingen er vejledende, og vi er fleksible, når vi optager elever. Ring evt. og snak med billedskolens leder Berit Nørgaard på tlf. 4335 2848

Nye elever kan tilmelde sig de fleste hold, da det lave elevtal på holdene indebærer udstrakt individuel undervisning og vejledning. Det vigtigste er barnets egen lyst til og glæde ved at udtrykke sig i billeder.

I Reerslev og Sengeløse udbydes halvårlige hold, hvor målgruppen er 1. – 3. klasse.

Se holdoversigten.

Udskrift fra: inst.htk.dk - 20. September 2018, kl. 02:27.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Artiklens placering: http://billedskolen.htk.dk/Hvilket_hold_skal_jeg_vaelge.aspx