Gæstelærere tidligere år

Illustrator Annika Øyrabø, uddannet fra Danmarks Designskole, udførte - i samarbejde med Billedkunstner Berit Nørgaard - et udsmykningsprojekt med Billedskolens ældste elever hos Børne- og ungerådgivningen på Høje-Taastrup Rådhus.


Billedkunstner Mette Kit Jensen, uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi, har i 2017 udført workshoppen "Gadens museum" for Billedskolens teenageelever. 


Billedkunstner Tine Hecht-Pedersen, uddannet på Det kgl. danske Kunstakademi, har været på inspirerende besøg hos eleverne i Hedehusene.

 

Arkitekt og keramiker Vibeke Rytter, uddannet på Danmarks Designskole og Arkitektskolen er i 2011 gæstekunstner over temaet: kontraster i ler og farver.

 

Keramiker Lars Rank var i 2010 gæstekunstner hos os. Den japanske keramik og thetradition var temaet.

 

Gæstekunstner i 2009 var billedkunstner og grafiker Anne Gudrun Sejersen, uddannet på Grays School of Art i Scotland.

 

På Taastrupgårdværkstedet var billedkunstner Violeta Miranda gæstekunstner i 2009 over temaet Magi.

 

Billedkunstner Charlotte Troldahl , uddannet på det Fynske Kunstakademi, var gæstekunstner i 2008. Hun inspirerede og vejledte børnene i deres arbejde med temaet: REJSEN. www.charlottetroldahl.dk

  

Billedkunstner Hanne Ravn Hermansen, uddannet fra Danmarks Designskole er året gæstekunstner 2007 på billedskolens hold 4 og hold 15. Hun er inviteret for at inspirere børnene til at arbejde med årets tema Byens Borgere, inden for maleri og skulptur.

Læs mere om Hanne på http://www.kromosom.dk/  

Production designer Bjarke Brint, uddannet på Danmarks Designskole 2006, har stået for efterårsferiens kursus i tegneserietegning. Læs mere www.brintdesign.dk

 

Til at inspirere børnene i arbejdet med temaet Lys & Mørke inviterede vi i 2006 billedkunstner:

 

Jakob Ørsted, uddannet på Det Fynske Kunstakademi

Helene Kaaber,  fotograf og uddannet på Det jydske Kunstakademi.

 

Gæstekunstnere på Byens Borgere i 2007 var billedkunstner, uddannet på kunstakademiet i Mexico City, Violeta Miranda, skulptur. Læs mere på:  www.violetamiranda.com

 

 


Udskrift fra: inst.htk.dk - 10. December 2019, kl. 20:02.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Artiklens placering: http://billedskolen.htk.dk/Hvem_er_vi/Gaestelaerere_tidligere_aar.aspx