TrafficArt 2007

TrafficArt 2007 i Taastruper et gadeudsmykningsprojekt udført under ledelse af billedkunstneren Ra Kajol fra Bangla Desh, bosiddende i København.

Ca. 200 børn, unge og barnlige sjæle har nonstop i 8 dage arbejdet med at bemale Høje-Taastrupstien og Selsmosestien  med store ornamentale motiver i lyse farver - en palet som tydeligt er inspireret af kunstnerens asiatiske baggrund.

Det er Billedskolens elever der, i samarbejde med børn fra lokalområdet, har udsmykket stien, men også mange lokale beboere i alle aldre har deltaget i maleprocessen.

Det blev et herligt multietnisk projekt , båret af et berigende kulturmøde i en kunstnerisk arbejdsproces.

Projektet er støttet af Kulturringen og gennemført i samarbejde med Kulturteam Taastrupgård.

TrafficArt 2007