Anna har tegnet årets julekort

Traditionen tro har en elev fra Billedskolen leveret motivet til årets julekort fra Høje-Taastrup Kommune. Det stemningsfulde billede blev i 2016 fremtryllet af 16 årige Anna Timm Sørensen. Det er malet med akvarel og forestiller en stiliseret udgave af City2.

Annas motiv blev udvalgt af Borgmester Michael Ziegler blandt 10 forskellige bidrag fremstillet af elever fra Billedskolens hold 9. At lave et julekort i september når solen stadig skinner var lidt af en udfordring, men eleverne formåede alle at få kombineret lokale varetegn fra Høje-Taastrup med almen julehygge i deres illustrationer.

Hele julemåneden kunne man opleve samtlige 10 forslag på Taastrup Bibliotek - og stemme på hvilket motiv man selv ville have valgt.

Årets julekort 2016